Patronen doorbreken
voor duurzame verandering in leven en werk

Wie ben ik?

Ik ben Wouter van der Leeuw en sinds enkele jaren heb ik een kleine coachingspraktijk waar ik mensen help  op persoonlijk of professioneel vlak. Soms gaat het om herstel, soms om talentontwikkeling.

Mijn stijl is warm, open, verbindend en waar het kan luchtig. Ik focus me op de patronen die mensen vormen en help ze die te veranderen waar het kan en te accepteren waar het moet. Ik werk met methodieken die hun meerwaarde zowel in de praktijk als in (wetenschappelijk) onderzoek bewezen hebben. Maar altijd afgestemd op de behoeftes van jou. Ik hecht de meeste waarde aan een persoonlijke klik tussen jou en mij.

Ik ben gegroeid door mijn opleiding (psychologie), door mijn werk als docent en directeur van het Instituut voor Psychologische en Vaktherapeutische Studies aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, door de investering in bij- en nascholing en door mijn contacten met cliënten zelf. Ik zet dit alles graag in om jou verder te helpen.
Opleiding

Sociale- en Arbeid&Gezondheidspsychologie, RijksUniversiteit Groningen

Leergang schema-coaching

Leergang Acceptance Commitment Therapy


E-mailen
Bellen