Patronen doorbreken
voor duurzame verandering in leven en werk

Omgaan met Corona Stress

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Er komt  veel nieuwe informatie op ons af. Je vraagt je misschien af hoe je jezelf en je naasten kunt beschermen. Er zijn veranderingen in het dagelijks leven die voor onrust zorgen. Denk aan thuiswerken, je vrienden en familie minder (of zelfs niet) meer zien.

Het is heel normaal om stress te ervaren in deze situatie. Angst, bezorgdheid en onzekerheid over je eigen gezondheid of die van je naasten is normaal en hoort erbij, maar is niet makkelijk. Het kan bijvoorbeeld zorgen voor meer spanning thuis of een andere kijk op je werk. Sommige mensen worden prikkelbaarder, of verliezen interesse en motivatie. Anderen voelen machteloosheid of eenzaamheid.

In de online cursus Omgaan met Corona Stress leer je om met deze onzekere tijden om te gaan en hoe je kunt zorgen dat je emoties je niet overheersen. Daar ga je in de cursus concreet mee aan de slag.


Ik bied zowel individuele als relatiecoaching aan.

De coaching bestaat uit een aantal bijeenkomsten waarin je kennis en oefeningen krijgt aangeboden die je helpen. Onderdelen zijn:

  1. Hoe kan ik minder piekeren, meer ontspannen en beter slapen?
  2. Hoe kan ik mijn zorgen en emoties beter uiten?
  3. Hoe houd ik contact en verbinding met mensen in mijn omgeving?
  4. Hoe kan ik positief blijven kijken?

 

Relatiecoaching

Deze onzekere tijden kunnen ook je relatie beinvloeden. Daarom bied ik de mogelijkheid aan voor stellen om samen coaching te krijgen in het omgaan met (Corona)stres. Er is dan extra aandacht hoe je verbonden met elkaar blijft en hoe je elkaar kunt steunen. En het is leuker om het samen te doen!


E-mailen
Bellen